Functieomschrijving
OPUS ZOEKT
EEN KOK VOOR VOOR BEREIDEN VAN BANKET EN ONTBIJT
als hulp kok kan u in deze nieuwe job de volgende taken uitvoeren:
* Een volledig banket voorbereiden en klaarleggen voor consumptie in de feestzaal.
* Het ontbijt prepareren (fruitsla , schotel met vlees en vis, quiche
* Daarna ook bijstaan in de zaal voor extra bereidingen klaar te maken zoals eier- gerechten of spek .
Profiel
* ervaring bezitten in de horeca als hulpkok
* grote banquetten hebben voorbereid alsook een ontbijt kunnen verzorgen en prepareren.
Jobgerelateerde competenties
- De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
- Een soort product bereiden: Ontbijt
- Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
- Een soort product bereiden: Traiteurproducten
- De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen - Groenten en fruit wassen en schoonmaken
- De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer - Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
- De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast - De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
- Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
- Een soort product bereiden: Vlees
- Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... - Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) - De ingrediënten doseren en mengen
- Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
Persoonsgebonden competenties
- Zin voor nauwkeurigheid hebben
- Zelfstandig werken
- Resultaatgerichtheid
Aanbod
* Mooie verloning
* U mag gaan werken samen in een heel tof dynamisch horeca team dat een passie voor service en eten bezit !
Plaats tewerkstelling
3740 BILZEN